Thursday, October 1, 2009

Secangkir Kopi..

Huiyooo..

Dasat rupenye life aku kat sini, aku je tak pasan sebelum ni. Kelas kol 7 sampai kol 4. Balik, maghrib kol 6. Lepas tu tak leh gerak dari meje blaja dari kol 7 sampai tgh malam. Asignmen banyak gile, hampir setiap hari kene buat essay >1000 words. Tarikh antar? Keesokan hari selepas assignmen diberi. Buku2 kene bace sampai 6,7 buat laporan la, mind map la, makalah la. Tarikh antar? seminggu due je mase dikasi. Melangu la aku kt lantai bilik ni dikelilingi timbunan buku dan kertas2 sepi. Tau2 je da kol 3 pagi..tidur la jap. Kol 6 nanti nak kene bgn balik, kelas start kol 7sengah...Buat ape aku citer kat sini? Saje nak bgtau kat korang tapi aku rase korang mesti akan kate "ala, kitorang pon mcmtu gak". Lantak korang la, yg pasti ni citer aku, korang xkan paham ape yg aku rase melainkan korang ade di tempat aku. Dan aku pon xkan paham citer korang melainkan aku di tempat korang. Fair..
Bestnye life aku. Untuk 5taun sengah ni...macam ni ke aku? Sorry kawan2, kalo mcmni la keadaannye, jgn rase pelik kalo satu hari nanti aku akan bertanye "do i know u?" bile kite bertemu.

2 comments:

Adilahdarmawi said...

itu jalan yg kite pilih... ade hikmah..insyaAllah. KO mampu pnye hasip. insyaAllah. we're on the same boat~

orkeD said...

asip!!! aku sokong kaw.dgn hsemate kaw skali.dgn sume org la sekali.*asri skali* =p.hehe.u can do it~~ jgn rungsing sgt.kalu rungsing gi maen basikal.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...