Wednesday, June 9, 2010

Owh Tidhak!

Aku pon nak citer pasal skil lab!

Skill lab kali ni sangat paling teramat kurang memuaskan sekali..
Tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. 

lg skali..

Tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. 
Aku kene jadi OP....BANYAK KALI!!!
(maafkan saya wahai, ....... )

Tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!

ok, cukup. malas nak tekan huruf A lame2.

Apsal la tutor tu banyak tanye..
Actually takde la banyak mane pon. Die tanye soalan-soalan biase je tapi sangat penting untuk aku ketahui ape jawapannye. Last-last aku tak dapat jawab. Bile jeling2 kat kertas score aku, aiseymen....apsal ade 2-3 score yg aku dapat kosong? Dan apsal macam banyak score 1? Since markah penuh adalah 2, so...kalo dapat 1 atau 0, itu menunjukkan bahwa aku tidak menguasai kemahiran memeriksa paru-paru.

Adakah aku akan lulus? Seyesly aku tak tau. Aku plan nak ceroboh masuk bilik dosen malam ni, nak tgk markah aku supaye kalo aku dapat markah pelik2, xde la terkejut sangat.

Mase pemeriksaan tanda vital rasenye macam ok sket. Just pegang-pegang tangan orang~~~. Tengok2 dada orang. eerrrm~~~. Dan mencucuk keti-keti orang menggunekan termometer. Aku ingat nak cucuk sebelah je, tapi pemerikse tu suh cucuk due2 belah sekali sebab nak jimat mase. So.....aku cocok je la. Oh yer, OP aku seorang wanita, tapi of course la aku tak suh die bukak baju sebab aku bukan gatal sangat, lgpon dosen tu yg tak kasi die bukak baju. Memandangkan aku takkan dapat markah kalo aku tak melaksanekan kerje2 tersebut, maka aku pon terpaksa la menggagahkan diri merenung, memegang dan mencucuk. Oh, maafkan saya~

Bile sampai skill lab pemeriksaan paru, aku punye antrian adalah yang pertama sekali. Bile dah settle, aku pon segere bersiap-siap untuk melarikan diri. Tapi tibe2, kedengaran suara keramat yang membisikkan "kamu tunggu aja sebentar, untuk dijadikan OP buat pelajar2 wanita"...Ouch!

Pada hari ini...
Saye merase amat geli-geli sekali...
Terima kasih kerana menggeli-gelikan saya.

Lime kali jadi OP. Mereke telah memegang saye dengan khusyuknye..
Lime kali kene bukak-pakai-bukak-pakai baju. Seumur hidup saye, inilah kali pertame saye bukak baju habis-habisan sebanyak ini dalam mase sehari.
Saya kesejukan. Seb baik AC die dislowkan..


Ps: Sebenarnye ade je yang kene jadi OP sampai dekat 8-9 kali. Nasib baik bukan aku..

2 comments:

senyum said...

tercemar~

Asip Hussin said...

oh nooooo!!! ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...