Wednesday, March 2, 2011

Anat 6

Satu lagi paper yang membunuh. Tinggi gila level soalan. Kalau aku analogikan dengan game pokemon, ibarat aku menentang Groudon yang level 99 menggunakan Pichu yang baru sahaja menetas. Sekali picit dah kiok..

(sila click untuk pembesaran sihat)

Sebenarnya tak ada la susah mana soalan dia, just tak tau nak pilih jawapan mana je. Bayangkan dia tanya soalan macam.. "Bila ukrida nak maju?" Pilihan jawapan dia sama ada 2002, 2004, 2006, 2008 or 2010... haa, aku nak jawab apa? (Ni contoh soalan je, soalan sebenar aku dah lupa tehee~)

Pulanglah aku membawa hati nan duka lara.. :'(

Balik rumah, layan youtube lagu-lagu melayu lama. Sapa kata lagu melayu tak best??? Aku dengar best je. Cuba dengar lagu ini, ini dan ini haha. Well, tak kesah la orang suka atau tidak, itu terpulang pada masing-masing. Setiap orang ada citarasa tersendiri. Aku tak minat lagu omputih tapi ada orang lain yang minat. Aku minat power rangers tapi ada orang lain tak minat. So, adakah aku nak mengata mengutuk pasal lagu-lagu omputih? No. Dan apakah pointnya jika orang yang x minat power rangers tiba-tiba mengatangutuk aku dan minat aku? No point at all.. Setiap orang ada taste tersendiri dan kita kena hormat la~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...