Monday, February 1, 2010

Sharing Is Caring~


Best, best~
Malam tadi tido lewat banget. Ntah ape aku buat ntah. Then paginye ade PBL. Hairan btol aku, kasusnye pendet je, tapi grup aku bahas panjang lebau. Besenye kitorang jadi panas mase nak wat mind-map tu la. Masing-masing ade idea nak sampaikan, n masing-masing xnak kalah sampai le idea die diterime..termasuk le aku. Tapi besenye idea aku selalu naik kt whiteboard hehe (yeke?). 

Then kelas Dr. Budiman. "Ringkas dan Padat". Ringkasnye adelah kerane die masuk jam sengah sebelas, kuar jam sebelas. Sengah jam jer instead of sejam sengah! Dan yang padatnye semestinye slide die. Penuh dengan words, dan die just bace jer!!?? What the Fun!

Kelas ibu Anna berjalan dengan baik. Cume aku je yg x berase baik sepanjang kelas tu. Ketidakfahaman mendorong mataku menjadi kuyu dan layu. Aku tersenggok..

Abes kelas..
Sampai je kat umah, bile bukak peti es..tau ape aku jumpe??? Kek coklat~ hahahaha. Mekasih bu Nisa. Hari tu die anta kek Blueberry. So, karene happy, aku pon teringin nak share ngan korang. Share gambar je la. Lain kali kalo aku dapat puding ke, kek strawberi ke..aku share lagi. Sharing is caring. Caring is lovely~


188

3 comments:

FatinZol said...

ckp kt ibu nisa,antr kt uma 23 skali.nk 2 biji ok.

Qila Rahim said...

aku nk kek,piza,pisang,gorengan,jemput2,bla3~
tidak lupe juge POP ICE aku..
sekian tme kaseh.
*ala2 order kt mcD la plak*

Asip Hussin said...

banyak chantek~~~
skali skali gi le beli. treat urself heheh.

n mintak pade aku..adalah suatu mistake sbenanye sebab jarang dpt haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...