Tuesday, April 27, 2010

Prasangka

Kadang-kadang aku selalu terase diri ini dipermain-mainkan oleh sistem kumuh aku sendiri. To be specific, aku terase dipermain-mainkan oleh buntut sendiri.

Dah banyak kali dah jadi macamni. Waktu aku tgh comitted utk melaksanekan sesuatu yang baik, tak kire la nak belajar or mengemas, tetibe je rase nak bera. Pastu secepat kilat aku mencapai towel, menyiapkan diri utk ke medan teran (toilet, meneran).

Tapi sebaik sahaje sampai dan ready di atas mangkuk ajaib tu, dengan tak semena-mena semue sensation hilang begitu sahaje. Rase nak bera itu hilang just like that! .. Seyesly rase tertekan. Bukan selalu dapat sensasi mcmtu, tapi bile kite dah comitted utk melaksanekannye, nafsu utk bera itu lenyap langsung!

Kalau la buntut itu ada telinga dan mampu berkate-kate, nak je aku marah die laju-laju. "Apsal ko buat aku macam ni!!?"




-curhat-

P.S: I know this is inappropriate, but somehow, aku rase aku perlu melepaskan kegeraman aku pade sesuatu agar ia tidak terus membuku di hati...sorry for the inconvenience~

6 comments:

+aNa baNana+ said...

hahahaha... curhat yg sian..

FatinZol said...

hahaha...

nk gelak lagi...

Asip Hussin said...

gelak je keje korang. kalo korang kene nanti baru korang tau betape tak bestnye bile nikmat sensasi tu ditarik sebegitu..

Asyiqin said...

Astagfirrullahhalazim....
tgk tu! dh terbukti! comment semalam tu psl die sbnrnye...
xnk mengaku plak!

Anonymous said...

salam...
babun, ngarut tul post kau...haha... nyesal aku bkk...

-DC-

Asip Hussin said...

haa, sape suh bukak. kan da menyesal~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...