Monday, May 10, 2010

Picture of The Day

Saye tahu saye tak sepatutnye berade di sini (mcm selalu je dgr ayat ni..). Sejak kebelakangan ni, aku jadi rajin amek gambau. Maklum le, org jakun dpt enset canggih yang ade kemere, jadi die gayat sikit. Seyesly bukan eksyen, just overexcited je. Nanti lame-lame nanti ok le tu, maybe lepas setaun ke, 2 taun ke~. Walaupon tak secanggih kemere-kemere berpixel sampai 100mp tu, aku tak kesah. Sebab aku bukan nak jadi jurugambar pro. So, 3.2mp ni pon dah terlebih bersyukur da, daripade xde mp langsung.

Disebabkan dah selalu sangat amek gambau, aku rase sukecite plak utk berkongsi dgn orang lain akan gambar yang aku tangkap tu. Bukan la semue aku letak. Kalau dah sehari aku amek smpai 30-40 shot, jenuh la aku nak mengupload sume hari-hari. So, aku just letak gambar-gambar terpilih je. Dan semestinye, aku tak edit apape. From Monte ke Acer dan terus ke Blog..

So, sudi-sudikan la melawat blog album aku ni. Mane tau ade gambar korang dalam tu~
http://albumonteku.blogspot.com/
(link die ade jugak kat kolum widget sebelah kanan ni ha. Under "saye yang lain"..

Aku plan nak update blog tu tiap-tiap hari~

2 comments:

FatinZol said...

sesungguhnya....

kau memang sengal.

tahniah.

Asip Hussin said...

oh no..aku tak layak mendapat pujian setinggi itu. tq~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...