Sunday, May 9, 2010

Tag Tu Amende???

Aritu macam ade org tulis kat aku, "anda telah ditag. sile buat kalau ade mase bla bla bla". Tapi aku tak buat sebab aku tak paham amende tag-tag ni. Maklum le org mude, baru nak kenal dunie. Umor pon baru 18 tahun jagung. Hingus pon still hijau lagi..

Pastu bile aku check blog2 org len, aku rase aku paham sket kot amende tag ni. Jawab soalan yg dikasi tu dgn jujur tanpe sebarang penyelewengan (benarkah?). So, disebabkan aku ade mase (baaaaaaaaanyaaak sgt mase, esok praktikum anat la!) aku pon buat la..

1. Adakah anda merasa HOT?
Dulu rase la. Tp lepas dah gondolkan kepale ni, rase mcm kt kutub.

2. Upload wallpaper yg anda guna sekarang


3. Ceritekan pasal gambar tersebut.
Ini adalah gambar bunge. Orang kate bunge bukan sekuntum, kan? kat laptop aku ade baaaaanyak bunge

4. Bile kali terakhir makan pizza?
Due minggu lepas kot. Tgh malam. Jumpe dalam peti es, hosmate yg bulat tu punye. Alaa, pau 2 potong jeee, tu pon nak berkire.

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Dengar lagu tsukiakari (ending theme citer shin chan). Dengar dari enset baru..huyooo, die ade mp3 player~

6. Ape yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
rujuk jawapan soalan 5

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
Hasyif, Hassif (seyesly ni bukan name aku, kuang asam)

8. Tag lg lapan orang.
harus orang yang ade blog ke?

9. Siapakah orang no1 kepada anda?
Doraemon yg takde kocek

10. Katakan sesuatu mengenai orang ke-5
Die punye enset tak best

11. No 3 ade hubungan dengan siapa?
Saye tak tau. Hubungannye terlalu sulit. Hubungan sulit kot.

12. Bagaimana pula dengan no 4?
Asal hari jumaat je park beskal kat umah aku. Pastu pau pepsi blue aku.

13. Pesanan buat orang no 6
Kalau ade mase, belanje la aku pizza~

14. Kata-kata cinta untuk orang no 2

15. Adakah no7 dan no8 mempunyai persamaan?
due2 boleh beranak

16. berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda
i. kelompokmate aku
ii. tinggal kat gang 2
iii. pagar umah kaler ijo
iv. tak boleh terbang
v. kalau die lapar, die akan makan

17. Persamaan antara kambing dan lembu.
Bau kambing ada persamaan dengan bau org tak mandi
Perut lembu ade persamaan dengan perut org yang makan2 tapi tak kenyang2
Jadi kalau anda tak mandi dan asek makan je, anda ada persamaan dengan kedua-duanya (menjawab soalan tak?)

18. Perasaan anda wat tag ini.
Rase mcm nak gi tandas. Rase lapar. Siap je kang aku start enjin basikal, gi warteg ibu.

19. Adakah anda tahu si Rizman itu sengal?
Aku tak kenal sape Rizman. Tapi aku kenal sape yang sengal. Kadang-kadang die main badminton kt depan masjid gang aku.

20. Gay or Les?
Ni name buah-buahan ke?


Haaa..aku dah buat. Dah tag org lain. Tapi aku xnak bgtau. Kalau die bace, die tau la yg die kene tag~


ps. Aku rase aku tersilap jawab la. die tag utk soalan lain, aku jawab utk tag lain. tp aku kesah ape. nak jawab yg ni gak haha~

13 comments:

Asyiqin said...

my handphone jauh lagi best.
cube beli satu n try. mesti monte tu dibuang trus. muahaha
*asyiqin tgh jahat*

Asip Hussin said...

ini bukan masalah best di mate org lain. tapi best di mate aku..

bygkan kalo aku kate, "isteri aku sgt best". then ade org jahat kate, "isteri saye lg best"

dah tu xkan nak buang isteri sendiri sebab tgk isteri org lain lg best?

(perumpamaan aku tepat x?)

Asyiqin said...

HISH! XDE2!!!

btw, I was the mystery guest *at least one of them la*. Too malas nk type name. huhuhuh~

Asyiqin said...

teh satu then~

Asip Hussin said...

xde2. da terlambat~

FatinZol said...

boleh x ak jwb tag ko lm hati je?...pakai niat?...

Asip Hussin said...

hoho, memandangkan ini xde kaitan dgn aliran ahmad matahari atau ayah pen, boleh kot~

Asyiqin said...

huish...xde ape yang terlambat. teh masih wujud di dunia ini...Kalo kt jakarta dh habis, kt bandung ade byk lg...

Kalo teh boh xde, liang teh pon bleh.
poci2 ke~

*demanding gile asyiqin ni*

Asip Hussin said...

teh utk org yg dtg umah repair basikal n org yg bawak member die dari m'sia je hehe~

Asyiqin said...

HISHHHHHH!!!!!
kedek tul!

Naem said...

cinta ade ke mate...?
dah xde... mmg laa bute... ;P

misza said...

hamboih hamboih hamboih pak asip nieh!!!!

Asip Hussin said...

naem, ha'a cinta xde mate. gi marah tok nenek yg buat proverb tu.

bu mijah, hamboih ape lak. jeles la tuh~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...