Wednesday, May 12, 2010

Aku Rase Lonely

Asip, Asif, Hassif, Hasyif, Acip, Mas Asief mahu pon Abang Hasif adalah name yang biase orang gune utk memanggil aku.

Tapi bile ade orang kate...

"saya harap itu cukup untuk menjawab pertanyaan dari Hussin"

...aku jadi keliru




*update sket kat sini sebab malas nak wat post baru.

Siot la!
Takde ke sesape seusie kini yang turut same meminati ape yang aku minat??? I mean, citer pawe renjes la. Aku rase lonely gile. Takde tempat aku nak share kehappian dan gembireness. Bukan la xde langsung, ade la jugak. Tapi sorang je, tu pon keminatan die tidak akan berpanjangan rasenye.

Apsal citer ni bukan mcm match bola. Kalo bola tu, ramai gile tgk, pastu seronok je bile dpt share reramai. Apsal la kite semue membesar terlalu cepat.

Apsal la ape yang aku minat, orang len tak minat? Dan apsal la aku tak mampu meminati ape yg orang lain minat? Tak boleh ke kalau kite saling meminati antare satu same lain??? (apsal mcm pelik je ayat ni.....lantak la)


Siot la!





P/S: Suare mahasiswi yg cube jawab pertanyaan aku tadi adalah sgt comel. Siapakah gerangan pemilik suara?

10 comments:

alma-chan ♥ said...

hahaha..
time pleno ke?
asl aku xpasan pun asip??
hahahaha :D
die gune nme ayh ko??
hehe..aku rse sbb dosen tuh dgr name blkg je..so di assume tu name ko :)

Asip Hussin said...

adoyai dosenku.. sape name ayah die? len kali mase pleno aku nak panggil die dgn name ayah die

FatinZol said...

mungkin dosen tu ternampak bayangan ayah ko tadi.

mungkin la.

Asip Hussin said...

maybe ayah aku penah jadi chekgu die dulu kot.

mungkin la.

FatinZol said...

e'eh...satu lagi...

klau asipKin boleh dak??

ehee~

Asip Hussin said...

mcm nak dekat same dgn napkin. xnak la..

~dyanabila~ said...

aku suke je power renjes..
yg wrne merah..yg name die tommy..
die hensem..hehehe...
aku pun pasan td die sbut nme ayah ko..cian ko ye..sabar ye..

Asip Hussin said...

eh, xde ape le. die xtau, bkn sesaje. lagi pon ok pe. femes jap ayah aku~

tika said...

baik lahh..encik martinotti

Asip Hussin said...

keren gak name tu haha~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...